Atención As cookies son utilizadas neste sitio para proporcionar ao usuario a mellor experiencia. Se continuas, asumimos que aceptas recibir cookies deste sitio. Aceptar
0
O carriño esta baleiro
Escribe una opinión
FerTerGui
10.00
En stock

A cantidade mínima para "Carne tenreira guisar" é 1.

+

Cortes de carne especial para guisar en cubos, xa preparados para o seu su uso.

Se desexas un grosor ou corte específico, así como un envasado en porcións determinadas, indícanolo nos comentarios e intentaremos adecuar o teu pedido ao que solicitas.

Este produto non contén alérxenos dos contemplados no regulamento CE 1169/2011.

Como debo conservar a carne?

A carne crúa envasada ao vacío debe ser conservada refrixerada; se o vacío non se rompe pode aguantar ata 10 días en neveira. Se nese prazo non se vai consumir é preferible que se conxele. Unha vez aberta a bolsa de envío, a carne debe ser consumida nun prazo de entre 3 a 5 días. A mellor zona de almacenamento da carne é na parte inferior da neveira, sempre no envase de envío ou nun recipiente cerrado a fin de evitar a deshidratación da peza.

Toda a nosa carne envíase envasada ao vacío. É posible a conxelación de calquera dos produtos enviados, para o cal, recomendámosche non romper o vacío do envase e conxelar directamente. Cada peza etiquétase correctamente con fin de facer un seguimento da trazabilidade do produto.

Se desexas guisar ou estofar esta peza de carne, recomendámosche que antes de comezar a cocción do guiso con caldo ou auga, seles ben a carne, é dir, sofrite a carne na tixola ou cazola a temperaturas altas ata que adquira unha tonalidade de cociñado no seu exterior. Así evitarás a perda de xugos e obterás un guiso de gran sabor. A continuación engade o líquido de cocción a baixa temperatura, cociña a lume lento para permitir que o coláxeno da carne se libere e mellore a súa textura.

Desexas algún corte específico que non atopas na nosa web? Ponte en contacto con nós e veremos se podemos as túas necesidades.

No se encontraron opiniones

Produtos semellantes

 
7.00
 
15.00
 
19.50
 
10.00
 
10.00