


Por favor, regístrese para que podamos notificarle una respuesta
Cortes de carne especial para guisar en cubos, xa preparados para o seu su uso.
Se desexas un grosor ou corte específico, así como un envasado en porcións determinadas, indícanolo nos comentarios e intentaremos adecuar o teu pedido ao que solicitas.
Este produto non contén alérxenos dos contemplados no regulamento CE 1169/2011.
Como debo conservar a carne?
A carne crúa envasada ao vacío debe ser conservada refrixerada; se o vacío non se rompe pode aguantar ata 10 días en neveira. Se nese prazo non se vai consumir é preferible que se conxele. Unha vez aberta a bolsa de envío, a carne debe ser consumida nun prazo de entre 3 a 5 días. A mellor zona de almacenamento da carne é na parte inferior da neveira, sempre no envase de envío ou nun recipiente cerrado a fin de evitar a deshidratación da peza.
Toda a nosa carne envíase envasada ao vacío. É posible a conxelación de calquera dos produtos enviados, para o cal, recomendámosche non romper o vacío do envase e conxelar directamente. Cada peza etiquétase correctamente con fin de facer un seguimento da trazabilidade do produto.
Se desexas guisar ou estofar esta peza de carne, recomendámosche que antes de comezar a cocción do guiso con caldo ou auga, seles ben a carne, é dir, sofrite a carne na tixola ou cazola a temperaturas altas ata que adquira unha tonalidade de cociñado no seu exterior. Así evitarás a perda de xugos e obterás un guiso de gran sabor. A continuación engade o líquido de cocción a baixa temperatura, cociña a lume lento para permitir que o coláxeno da carne se libere e mellore a súa textura.
Desexas algún corte específico que non atopas na nosa web? Ponte en contacto con nós e veremos se podemos as túas necesidades.
No se encontraron opiniones